Master of Orion: Conquer the Stars

Master of Orion: Conquer the Stars

Master of Orion er helt klart én af mine faste favoritter når der skal spilles.

Master of Orion: Conquer the Stars som vi i almindelig tale blot kalder for Master of Orion er et science-fiktion turbaseret 4X strategi-spil. Spillet er det fjerde spil i Master of Orion-serien og en genstart af serien. Spillet er udviklet af Argentina-baserede NGD Studios (Nimble Giant Entertainment hedder de i dag) og udgivet af Wargaming Labs.

Master of Orion udkom i 2016 til Linux, Mac og Windows. Spillet kan findes til Linux blandt andet på Steam og Humble.

Opnå det galaktiske overherredømme

I Master of Orion kontrollere du én af de 14 racer; Alkari, Bulrathi, Darlok, Elerian, Gnolam, Human, Klackon, Meklar, Mrrshan, Psilon, Sakkra, Silicoid, Terran eller Trilarian (Terrans, Elerian, Gnolam og Trilarian er dog ikke med i standard-udgaven af spillet).

De forskellige racer har forskellige egenskaber, styrker og svagheder.

Du skal opnå det galaktiske overherredømme gennem udforskning og kolonisering af stjernesystemer, mens du benytter dig af diplomati, handel, erobring og teknologisk udvikling.

I Master of Orion starter du spillet med en hjemverden i dit eget solsystem. Ved hjælp af dine ressourcer, forskning, mad og produktion skal du så lade din valgte race vokse i spillet så du og din race kan begynde at udforske nye verdner i galaksen, koloniser planeter og udvidde imperiet – og ikke mindst bekæmpe de andre racer i Master of Orion.

En vellykket efterfølger

Master of Orion: Conquer the Stars er en vellykket og værdig efterfølger til Master of Orion I fra 1993 og Master of Orion II: Battle at Antares fra 1996 og dermed den længe savnet efterfølger til de to første spil i serien som Master of Orion III fra 2003 aldrig formåede at leve op til. Master of Orion III endte desværre som et kedelig flop.

Master of Orion: Conquer the Stars er tro mod det legendariske Master of Orion II: Battle at Antares og forholdvis let at komme i gang med og der er helt sikkert mange timers underholdning at se frem til med spillet.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Nyttige henvisninger:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*