MAME – fuld skærm eller Window Mode

Indstilling af MAME i fuld skærm eller Window Mode

Det er selvfølgelig en smagssag om man foretrækker at afvikle ens forskellige programmer i fuld skærm eller i et vindue. Personligt foretrækker jeg normalt at afvikle de fleste programmer i et vindue, da jeg har flere skærme tilsluttet min computer og da jeg ofte har gang i flere ting på samme tid.

Ved at afvikle de forskellige programmer i vinduer fremfor i fuld skærm, så kan jeg flytte rundt med vinduerne, ændre størrelse på dem og have gang i flere ting på samme tid.

Men det er selvfølgelig en personligt smagssag hvad man ønsker. Det interessante er at man har muligheden for at gøre som man har lyst. Derfor går vi lige hurtigt gennem hvordan man vælger mellem fuld skærm eller Windows Mode med MAME.

Se i denne video hvordan du skifter mellem at have MAME i enten fuld skærm eller i et vindue.

  1. Vi starter med at starte MAME op. Vi går derefter ind i »Configure Options« for at ændre i indstillingerne.
  2. Derefter skal vi ind i indstillingerne for skærm-indstillingerne, det gør vi ved at vælge »Video Options«.
  3. Så skal vi have ændret den indstilling som hedder »Window Mode«. Som udgangspunkt er den sat til »Off«, vi ændre indstillingen til »On«.
  4. Bagefter skal vi gemme vores ændring. Det gør vi ved at gå ned nederst og vælge »Return to Previous Menu« for at komme tilbage til den forrige menu. I den forrige menu går vi ned i »Save Configuration« for at gemme vores ændring.
  5. Når du så trykker Esc og genstarter MAME, så er ændringen trådt i kraft og du afvikler nu MAME i et vindue i stedet for i fuld skærm.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*