Desperados III – et kærkomment gensyn med det vilde vesten

Desperados III er en barsk taktisk spiloplevelse med en historie, der foregår i det vilde vesten.

Tilbage i 1998 fik jeg spillet realtidstaktik strategi-spillet Commandos: Behind Enemy Lines en del. Siden hen kom en række efterfølgere. Commandos-serien er spil indenfor stealth-orienteret realtids-taktik genren og omhandlede tiden under 2. verdenskrig, hvor man skal hjælpe en fiktiv britisk kommandoenhed gennem krigen.

I 2001 kom det første Desperados-spil hvor handlingen var flyttet over i det vilde vesten. Desperados: Wanted Dead or Alive var ligeså spændende og fascinerende som Commandos-serien. I 2006 kom en efterfølger til det oprindelig spil i serien.

Derfor er det med stor glæde at der her i år 2020 er udkommet endnu et spil i Desperados-serien. Desperado III er et kærkomment gensyn med John Cooper og det vilde vesten.

Desperados III er en barsk taktisk spiloplevelse med en historie, der ligesom sine forgængere foregår i det vilde vesten.

I den længe ventede forhistorie til den elskede klassiker Desperados: Wanted Dead or Alive slår John Cooper pjalterne sammen med den bortløbne brud Kate, den luskede lejemorder Doc McCoy, den kæmpestore pelsjæger Hector og Isabelle, en mystisk kvinde fra New Orleans. På sin søgen efter frelse bringer Coopers eventyr ham og hans bande fra byer på landet over sumpe og flodbredder til et dramatisk opgør, som vil blive husket længe i det vilde vesten.

Du skal bruge pæren, hvis du vil klare dig godt. En god plan kan betyde forskellen på at overleve og på at blive truet med en pistol.

Cooper er en omstrejfende revolvermand og naturlig leder, der kan dræbe lydløst med kniv og nedlægge flere fjender med sine revolvere. Den stærke Hector har en enorm bjørnefælde med sig og kan dræbe selv de skrappeste fjender med sin trofaste økse. Den koldblodige dusørjæger McCoy kan lide at være metodisk og bruger lokkemidler, bedøvelsesgas, giftsprøjter og en specialpistol med lang rækkevidde. Kate kan narre hvem som helst med den rette påklædning og dræber diskret med sin skjulte pistol. Og så er der den mystiske kvinde fra New Orleans, Isabelle …

Du skal kombinere gruppens særlige evner, så du kan gennemføre de barske udfordringer i din egen stil.

  • Du kan spille med fem unikke figurer, som hver har nogle helt særlige evner
  • Der er flere måder at komme forbi forhindringerne på, så du har helt frit valg
  • Omhyggelig planlægning og udførelse gør det muligt at overvinde store grupper af fjender
  • Du får det klassiske vilde vesten at se, bl.a. nybyggerbyer, mystiske sumpe, moderne storbyer og meget mere
  • Du kan vælge mellem ikke-fatale og fatale angreb, list og skuddueller
  • Du kan justere spillet efter din egen spillestil med forskellige sværhedsgrader og særlige gentagelsesudfordringer
  • Spiltypen Showdown giver dig mulighed for at sætte spillet på pause når som helst, så du kan reagere på baghold og overraskelsesangreb

Desperados III kan erhverves og installeres på din Linux-maskine med Steam.

God fornøjelse 🙂

Nyttige henvisninger:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*